Färgglada illustrationer

 
ABC.jpg
 
 

ABc djur

Ni har väll inte missat vårt senaste upptåg? 😁 

Vi har postat bilder på Facebook och Instagram den senaste tiden med färgglada ABC djur! Målet är att skapa ett alfabet med illustrerade färgglada djur och tanken är att projektet kommer sträcka sig över än längre period. När alla bokstäverna har blivit avbildade så hoppas vi på att börja producera posters med hela alfabetet och även posters med individuella bokstäver (kanske till och med andra grejer om vi har tur). Vi vill så klart tryckta dem på miljövänligt syrafritt papper för att skona miljön så mycket som möjligt!

 Just nu är vi på bokstaven D och vi har fått in många fina och roliga förslag på vilket djur vi ska illustrera här näst. Ni kan självklart hänga med och ge förslag på kommande bokstäver genom att följa oss på Facebook och Instagram.

 
 
 
 

Varför gör vi då detta?

Tja, ibland så gör man grejer bara för att det är kul! Det är även givande att kunna skapa vackra visuella minnen och sprida lite glädje!

När kan man köpa våra nya prints då?

Ja, det är just det som är kruxet. Just nu finn det inga, men om du anmäler ditt intresse så skickar vi ett meddelande så snart vi har prints i vår shop. Du kan till och med meddela oss om det är hela alfabetet eller en specifik bokstav som du är intresserad av!

Det finns inget köptvång 😘 

 

HAR NI NÅGRA FRÅGOR?
KONTAKTA OSS›

Eller skriv direkt till oss på  hello@illustre.se

Och glöm nu inte att följa oss på Facebook och Instagram när ni lix är igång! 

 
Stina Norgren